Araç Koltuk Yıkama Güncel Fiyatlar (2024)

 Araç Koltuk Yıkama Güncel Fiyatlar (2024)
Okunuyor Araç Koltuk Yıkama Güncel Fiyatlar (2024)

Yazımızda araç koltuk yıkama güncel fiyatlarına yer veriyor, 2024 güncel koltuk yıkama fiyatları ve daha fazlasıyla ilgili olarak bilinmesi gerekenleri derliyoruz.

Araç koltukları en çok kirlenen ve zaman zaman temizlenmesi gereken eşyalarımızdandır. Araç koltuğunun üzerine yemek, sıvı veya farklı ürünler döküldüğü taktirde koltuk üzerinde istenmeyen lekeler meydana geliyor. Bunun yanı sıra denizden çıkıldığı zaman deniz şortuyla araca oturmak aracın üzerinde kalıcı lekeler kalmasına sebebiyet veriyor. Sonuç olarak araç koltuklarının yıkanması bir süre sonra zaruri bir hale geliyor.

İnatçı araç koltuğu lekelerini çıkarabilmek için bu işi profesyonel olarak yapan kurumlar bulunuyor. Bu bağlamda iyi bir oto kuaförüne başvurmak aracın koltuklarının daha yeni bir hale gelmesini sağlıyor. Ancak enflasyon nedeniyle araç koltuk yıkama fiyatlarının da sürekli olarak artmakta olduğu bilinen bir durum. Peki son fiyatlara göre 2024 yılında araç koltuk yıkama hizmetleri ve yıkama fiyatı maliyetleri ne kadar?

Araç koltuk yıkama ücretleri İl ve Fiyatlandırmaları:

  • İzmir 500 – 850 TL
  • İstanbul 500 – 900 TL
  • Ankara 500 – 850 TL
  • Antalya 500 –750 TL
  • Kayseri 500 –750 TL
  • Balıkesir 450 – 700 TL
  • Muğla 450 – 850 TL

Araç koltuk yıkama hizmeti 2020 yılında ortalama 150 TL seviyesinde idi. Bu bağlamda fiyatlarda yaklaşık 5 kat kadar artış söz konusu oldu. Bu artış yerden yere daha da değişkenlik gösterebiliyor. Maliyet durumu yönteme, kuruma göre değişkenlik arz edebilir. Bunun yanı sıra aracın boyutuna göre de fiyatta değişkenlik meydana gelir. Mesela otobüs veya minibüste çok daha fazla koltuk ve temizlenecek alan olduğundan fiyatta da bu bağlamda değişkenlik meydana gelecektir. Dolayısıyla yukarıda vermiş olduğumuz fiyatlar otomobil koltuk yıkaması için geçerli olan fiyatlardır.

Genel olarak binek araçlar ile ticari araçla arasındaki koltuk yıkama fiyat farkı yaklaşık iki kat olmaktadır. Bu elbette kurumdan kuruma ve temizliğin niteliğinden niteliğine göre değişkenlik sergiler. Dolayısıyla koltuk yıkama fiyat listesini irdelemeden önce bu hususa da dikkat etmek gerekmektedir.

Böylece yazımızda araç koltuk yıkamaya ilişkin bilinmesi gerekenlere, araç koltuk yıkama 2024 fiyatlarına yer verdik. Siz de otomobil koltuk yıkamaya ilişkin sormak istediklerinizi hemen alt kısımdaki yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Yorum Yap